Elektronkus ügyintézés link

Köszöntő!

 

Tisztelt Olvasó!

 

POLGÁRMESTER

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Mátramindszent hivatalos honlapján. Isten hozta Önt is kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világhálón kóborolva meglátogatja községünket.

A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Mátramindszent számtalan értékét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Persze az interneten keresztül  nem derül ki, hogy kis falunk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.

Köszöntöm azokat a virtuális látogatókat akik turistaként, a szabadidő hasznos eltöltésének színhelyeként tekintenek kis falunkra. Hasznos információkat igyekszünk szolgáltatni kulturális, közéleti, sport programjainkról, szállás lehetőségeinkről, túra ajánlatainkról mindarról ami egy igazi pihenőnapot felejthetetlenné tehet.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a  honlap információival . Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit, észrevételeikkel járuljanak hozzá hivatalos honlapunk kialakításához.

 LÉGI

Fórum rovatunkban szívesen várjuk javaslataikat, észrevételeiket, munkánkat segítő tanácsaikat.

                                                                        Tisztelettel:

                                                                                                                                                        Horváth János

                                                                                                                                                        polgármester