Elektronkus ügyintézés link

 

Mátramindszent Község Önkormányzat sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében művelődési ház fejlesztésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 56 millió forintból.

A projekt célja infrastrukturális fejlesztések megvalósítása annak érdekében, hogy a művelődési ház rendezvények és kulturális események megtartására alkalmas legyen. A projekt keretében további radiátorok kiépítése, a földgáz ellátás bevezetése és egy kondenzációs, nagy hatásfokú kazán felszerelése, egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma beépítése, valamint egy hőszigetelt álmennyezet kialakítása a cél. A terem ezután egy felújító festést is kap. A belső terek állapota megfelelő, azonban az elektromos rendszer felújításra szorul. A felújítás keretében az elektromos főelosztó rendszer kerül szabványosításra és a művelődési ház helyiségeiben világítás korszerűsítés valósul meg energiatakarékos LED-es fényforrásokkal és a hozzá kapcsolódó lámpatestek, vezetékezés kiépítésével.

A megvalósítás helyszíne: 3155 Mátramindszent, Kossuth tér 30. hrsz. 1.

 

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

 

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Mátramindszent Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 56 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Művelődési ház fejlesztése Mátramindszenten” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00044 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.

 

 

További információ kérhető:

Mátramindszent Község Önkormányzata

06-32-366-177

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.