Elektronkus ügyintézés link

Mátramindszent Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében óvodafejlesztésre. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 22 millió forintból.

 

Az óvoda épületén 2014-ben energetikai jellegű fejlesztés történt. Az óvoda működése szempontjából azonban fontos a napelemes rendszer az épület villamos energia fogyasztásának csökkentése/kiváltása érdekében. A projektben megvalósul az elektromos hálózat felújítása és világítás korszerűsítése, kicserélik az elavult elektromos elosztókat és vezetékeket, ahol szükséges. Emellett az óvoda belső tereinek kifestését is tartalmazza a projekt.

A megvalósítás helyszíne: 3155 Mátramindszent, Rákóczi út 65. hrsz.:10/2.

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-3.3.1-21-NG1 kódszámú „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” című Felhívásból valósul meg. Mátramindszent Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 22 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Óvodafejlesztés Mátramindszent településen” című, TOP_PLUSZ-3.3.1-21-NG1-2022-00015 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.04.30.

 

 

További információ kérhető:

Mátramindszent Község Önkormányzata

06-32-366-177

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.